Pretraživanje
Poslovnice:

AMCRO TEHNIKA d.o.o.

radno vrijeme: 8-16h subotom: 8-12h

BESPLATNI INFO TELEFON

0800 444 200

Prodajni salon i skladište
Pere Devčića 61
10290 Zaprešić
T. +385 (0)1 3314 207
   +385 (0)1 2992 629
   +385 (0)1 2987 435
F. +385 (0)1 3399 322

e-mail:
info@amcro-tehnika.hr


LOKACIJA (klikni na kartu):

AMCRO rešetkasta vrata


rolo rešetkasta vrata

 • Karakteristike:
 • rolo rešetkasta vrata namijenjena su prvenstveno za zaštitu izloga trgovina, izložbenih salona, prozora i vrata.
 • ovaj tip vrata ugrađuje se i na stambene objekte s većim brojem korisnika gdje je zbog protupožarnih propisa bitna prozračnost vrata
 • lamele su izrađene od aluminija (u nekoliko varijanti) ili od inox-a u designu brick
 • rešetkasta vrata od aluminijskih lamela su prava suprotnost standardnih rolo vrata s ispunom od pletiva ili nekog drugog pocinčanog materijala, koja relativno brzo izgube na izgledu
 • ugradnjom rolo vrata smanjuje se minimalno svijetla širina otvora, samo za širinu vertikalnih vodilica
 • može birati između sistema rolo vrata sa zatvorenom kutijom ili sa otvorenim sistemom bez kutije
 • donja lamela vrata dodatno je ojačana radi otpornosti na udare vjetra i ugradnje sistema za zaključavanje. Za vrata nije potrebno izvoditi prag, brtva na dnu vrata prijanja uz pod i nadoknađuje neravnine podloge.
 • rolo vrata se izrađuju po mjeri prema dimenzijama građevinskog otvora, a moguće ih je ugraditi na različite načine: na vanjsku fasadnu stranu s vanjskom kutijom zaštićenom od atmosferilija u koju se namataju lamele, na unutarnju stranu na AB nadvoj ili u sami otvor garaže između bočnih zidova

aluminijska rešetkasta

aluminijska rešetkasta

način ugradnje

načini ugradnje

Motori za podizanje rolo vrata:

Izbor tipa motora ovisi o veličini vrata, broju korisnika, kao i broju ciklusa otvaranja i zatvaranja vrata u toku dana.

 • Tubularni motori: Ugradnja unutar oktogonalne cijevi. Predviđeni za vrata manjih dimenzija s malim brojem ciklusa otvaranja. Upravljanje pomoću centrale s tipkom ili ključem ili s daljinskim upravljanjem. U slučaju nestanka el. energije postoji mogućnost deblokade s unutrašnje i vanjske strane. Vrata se u tom slučaju podižu ručno pomoću okretne ručice.
 • Centralni motori: Ugradnja na oktogonalnu cijev. Ugradnja motora s pomoćnim oprugama koje omoguæavaju ručno podizanje u slučaju nestanka el. energije. Preporuča se za vrata manjih i srednjih dimenzija s manjim brojem ciklusa otvaranja. Upravljanje pomoću centrale s tipkom ili ključem ili s daljinskim upravljanjem. Motori opremljeni s elektrokočnicom s mogučnošću deblokade s unutrašnje i vanjske strane.
 • Bočni motori: Monofazni ili trofazni bočni motor ugrađuje se na zid sa strane otvora i direktno pokreće osovinu bez pomoći opruga. Preporuèa se za industrijska rolo vrata velikih dimenzija i u slučajevima većeg broja ciklusa otvaranja. Predviđena je sigurnosna kočnica za blokadu vrata u slučaju zaustavljanja motora, te unutarnja deblokada u slučaju nestanka el. energije.

Dodatno se može ugraditi automatsko sigurnosno zaključavanje, kao i dodatni sigurnosni sistemi, infracrvene fotoćelije ili sigurnosni rub na dnu vrata, koji zaustavljaju vrata ukoliko naiđu na prepreku i sprečavaju ozljede ili oštećenja vozila.


način ugradnje


Comments are closed.